Despre noi

                                         TOTUL DESPRE DISTANTIERI !

Aici gasiti tot ce v-ar interesa cu privire la distantieri   pentru armaturi.

 

Va punem la dispozitie o gama larga de produse facute special pentru a usura pozitionarea fierului, pentru a reduce timpul de executie si surprizele neplacute care apar dupa decofrare.

 

Sc HyTech Construct Srl cu sediul in Bucuresti, activeaza  din 2008 in domeniul constructiilor. Pentru a veni in intimpinarea constructorilor - producem, importam si comercializam distantieri pentru armaturi. Hytech Construct a devenit una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distantierilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor sale destinate armarii fierului in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement. 
Pentru o colaborare reusita, HyTech Construct asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, asistenta tehnica in santier, transport gratuit al produselor in orice locatie din tara.

Pentru oferirea de produse de calitate si servicii de cel mai inalt nivel in domeniu si inbunatatirea permanenta a imaginii pe piata romaneasca, echipa societatii HyTech Construct a perfectionat in timp urmatoarele directii de activitate:

  1. 1.Pregatirea la un nivel cat mai ridicat a personalului in domeniul profesional;
  2. 2.Consultanta de specialitate din partea echipei de tehnicieni cu experienta in domeniu;
  3. 3.Relatii de colaborare flexibile atat cu clientii noi cat si cu cei traditionali care au dus la formarea unor      parteneriate de durata;
  4. 4.Preturi competitive si calitate a produselor promovate;
  5. 5.Stoc in continua crestere si diversificare si termene de livrare scurte;
  6. 6.Stocuri permanent aprovizionate de distantieri;
  7. 7.Certificarea produselor si serviciilor noastre;

 

Lista actualilor furnizori externi, cu care HyTech Construct are relatii comerciale durabile:

Din 2008 avem o stransa colaborare cu Reuss-Seifert GmbH, devenind ulterior in 2009 unic importator pe Romania, iar in 2010 am devenit unic importator pe Romania a celui mai mare producator de distantieri din Europa si anume Nevoga GmbH.

 

In acest moment HyTech Construct are colaborari cu foarte multe firme de top, din domeniul constructiilor care isi desfasoara actvitatea in Romania si Republica Moldova.